نوزاد

هواگیری شیشه شیر نوزاد

هواگیری شیشه شیر نوزاد
  • یکی از مسائل و مشکلاتی که همواره گریبان گیر همه نوزادان می باشد، ورود هوا به بدن نوزاد از طریق شیشه شیر نوزاد می باشد.

    ورود هوا از طریق شیشه شیر به بدن نوزاد، باعث ایجاد نفخ های شدید، دل درد، دل پیچه و بی قراری های مکرر برای نوزاد خواهد شد.

    برای جلوگیری از مساله راههای مختلفی وجود دارد، که باعث می شود تا حدود زیادی این مشکل کمتر شود و از بی قراری های ناشی از ورود هوا به بدن نوزاد کاسته شود.

    روشهای هواگیری شیشه شیر نوزاد

    در زیر بعضی از راههایی که برای هواگیری شیشه شیر نوزاد وجود دارد، را برای شما بیان می کنیم.

    – استفاده از شیشه شیرهای ضد نفخ یا آنتی کولیک، یکی از بهترین روشها برای جلوگیری از ایجاد نفخ در بدن نوزاد می باشد.

    شیشه شیرهای ضد نفخ یا آنتی کولیک به شکلی طراحی شده و دارای امکاناتی می باشند که از ورود هوا و ایجاد نفخ یا کولیک تا حد بسیار زیادی کم خواهند کرد.

    – نفخ داخل شیر موجود در شیشه شیر به علت کف موجود در شیر می باشد. هنگام که شیر در شیشه شیر موجود می باشد، باید از ایجاد کف بر روی آن جلوگیری شود. برای جلوگیری از ایجاد کف باید شیر را طوری در ظرف شیر بریزید که بر روی آن کف ایجاد نشود. یک راهکار برای این کار این است که شیر را ریختن، خیلی بالاتر از ظرف شیشه شیر نگیرید. همچنین شیر را به مدت طولانی در داخل شیشه نگهداری نکنید، زیرا این کار هم باعث می شود که هوا داخل شیشه شیر ورود پیدا کند و نتیجه خوردن آن، ایجاد نفخ برای نوزاد خواهد شد.

    – هنگامی که میخواهید درپوش شیشه شیر را ببندید، این کار را به شکل درست و صحیحی انجام دهید تا هوا به داخل شیشه شیر ورود پیدا نکند.

    نکات مهم در خرید کفش بچه گانه مناسب

    – سوراخ سرشیشه شیر نباید خیلی باز یا خیلی بسته باشد. اگر سوراخ سرشیشه خیلی کوچک باشد، در نتیجه مکیدن های مکرر توسط نوزاد، هوا وارد بدن نوزاد خواهد شد. البته اگر سوراخ شیشه شیر خیلی بزرگ باشد، ممکن است ورود شیر با جریان شدید باعث خفگی نوزاد می شود.

    – بعضی از شیشه شیرها دارای طراحی می باشد که دارای شیب می باشد. این شیب باعث می شود که هنگام خوردن شیر هوای کمتری وارد بدن شود و باعث نفخ نشود.

    – تکان دادن شیشه شیر خودداری کنید. زیرا تکان دادن شیشه شیر باعث ایجاد کف بر روی شیر خواهد شد و خوردن شیر با کف، باعث ایجاد نفخ برای نوزاد خواهد شد.

    – یکی دیگر از مواردی که مانع ایجاد نفخ در نوزاد می شود، حالت نشستن یا دراز کشیدن نوزاد در هنگام شیر خوردن نوزاد می باشد. حالتی که نوزاد در آن حالت شیر می نوشد، باید به شکلی باشد که هوای کمتری وارد بدن نوزاد و ایجاد نفخ شود.

    خلاصه

    ایجاد نفخ و مشکلات ناشی از آن یکی از معضلاتی می باشد که برای نوزادان وجود دارد. با استفاده از هواگیری شیشه شیر نوزاد می توان تا حد زیادی از ایجاد نفخ نوزاد جلوگیری کرد. در این مقاله بعضی از روشهای هواگیری نوزاد را برای شما بیان کردیم.

    <div id=”pos-article-display-82201″></div>

    میانگین امتیازات ۴ از ۵
    از مجموع ۳ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *